Labels

Thursday, July 08, 2010

Busy Dulu VS Busy Sekarang

Dari minggu lepas aku asik busy jerk memanjang.. Bila dapat cuti.. Wahhhh... Rileksnyer... Tapi kepala masih ingat keje. Huhu.. Kadang² lebih baik busy macam ni, tak banyak fikir sangat benda² yang boleh serabutkan kepala. Ingat pasal keje jerk.. Dosa pon tak banyak. Yer la.. Lau takda keje, asik bergosip jerk ngan jiran sebelah ni. Wakaka.. Kantoi..

Aku ingat plak kalo dulu², orang yang keje kat opis mesti busy sampai macam ni..

What the heck...

Tapi sekarang, dah tak macam ni da.. Guna kertas seminima mungkin. Tu pon conteng² kat buku jerk untuk wat note sampai lonyai buku. Seburuk² buku tu, amat penting sangat. Hehe.. Orang dulu busy nampak macam aktif sangat. Tangan laju jerk capai kertas sana sini, belek² kertas.. Orang sekarang busy pon nampak macam rileks jerk.. Siap duduk diam jerk kat meja. Kadang² nampak statik jerk, langsung tak bergerak, macam patung. Wakaka... Ni dia..

Mau amik masa 5-10min duduk macam ni.. Haha..
Terima kasih kerana membaca Sila ke untuk info menarik

4 comments:

  1. hehehe..cool la konon2 bila dok depan laptop. mcm bz bebeno. ghope nye main fb.haha

    ReplyDelete
  2. Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete
  3. haha agreed!! betol tu liana...
    ~~just passing thru~~

    ReplyDelete