Labels

Saturday, December 28, 2013

Pentingnya Backup Blog Entri

Sharing is Caring

Aku baru perasan blog aku ni problem kat link-link. Sebabnya aku manual show link kat sidebar tu. So, kalau ada problem tu sorry eyh. Takda mood lagi nak adjust.

Sebelum ni aku pernar terdelete blog aku. Nasib baik aku ada back up. Cuma beberapa post selepas backup tu la aku hilang. Bila aku re-publish, link dah berubah. Huhu..

Pentingnya backup
Aku pernah dengar beberapa blog kena hack. Post kena delete. Kesiannya.. So, lepas ni, untuk kesedaran semua, backup la blog korang sebulan sekali.

Friday, December 27, 2013

Warm Up Blog

Sharing is Caring
Dah berapa lama erk aku tak berblogging. Sebok duk buat menda lain. Haha.. Ni lah orang cakap duni akhir zaman. Satu hari 24jam macam tak cukup masa nak buat itu ini. Dari pagi wat kije, sedar-sedar dah nak malam.

Warm up
Ok.. Aku cuba berbalik pada blogging lepas ni. Try ok..


Gittew.. Ala ala Raja Azmi kan gediknya.. hahaha