Labels

Thursday, February 24, 2011

Move To Puchong

Sharing is Caring
Akhirnya aku wat keputusan berpindah ke Puchong
Lepas aku kenal si dia
Aku macam berminat untuk hidup dekat dengan si dia
Senang untuk aku jumpa si dia
Hampir seminggu aku fikir
Perlu ke aku berdampingan dengan si dia?
Bila aku fikir-fikir, aku turutkan kata cinta
Hakhakhak... Poyos..

Yer la
Sape sanggup berjauhan kan....?
Wakaka
Bila balik Shah Alam jerk
Teringat plak kat Puchong
Wah wah wah..
Ngade kan... Malu kiter wak...


Skang aku dah wat keputusan nak pindah Puchong
Masalahnya rumah lama plak
Barang aku banyak kat rumah lama
Peti ais, mesin basuh, katil, TV, kabinet tv, gobok, meja komputer
Dah dah..
Tak yah nak sebut sume
Apa yang merisaukan dak umah lama adalah
Barang² keperluan macam peti ais dan mesin basuh
Kat rumah baru takda sume tu
So aku perlu la bawak skali kan?
Lagi pon tu kan barang aku
Tapi dak umah ada yang macam frust mungkin

Mungkin agak mahal sewa umah tapi takda pape dalam tu
Erm, bagi aku standard la macam tu
Bukan aku tuan rumahnyer nak aku sediakan sume tu
Haha

By da way, anggap la tu ujian
Aku memang fikir pasal orang lain
Tapi aku kene fikirkan pasal diri sendiri jugak
Hope, takda la yang anggap aku kejam

Actually aku da start stay Puchong
Da jarang sangat balik Shah Alam
Maybe aku pindah barang minggu ni or minggu depan
Duit sewa bulan depan aku tetap bayar dulu sehingga ada pengganti
So, tak la aku seksa dak umah sana kan
Bila da ada orang masuk
Pandai² la aku share duit umah tu ngan dak baru
 
Ni dia kawasan perumahan baru tuh
 
Pintu masuk


Umah aku belakang sikit sebelah kanan
Hehehe
Wat masa ni parking aku takda masalah sangat la

Sume gambar ni ehsan daripada
Ukie, doakan semua selamat
Dan doakan kami bahagia ngan si dia bila da duk dekat

Tuesday, February 22, 2011

Aset Penting Untuk Lelaki

Sharing is Caring
Honnnn.. Honnnn...
Ekekeke
Dapat jugak merasa ada kete sendiri kennnz
Hehe
Bukan nak menunjuk tapi sharing is sexy
Wakaka

Akhirnya aku berjaya dapatkan kete
Sebelum ni asik ke mana-mana naik motor jerk kan
Tiap kali nak kuar tengok cuaca ok ke tak
Skang nak kuar tak yah tengok cuaca
Tapi tengok duit minyak lam wallet
Kahkahkah

Seyesly aku tak tau camne nak jaga kete nih
Dapat kete ni pon weekend lepas
Baru jerk
Smalam dapat tau ada orang belikan bantal, perfume ngan sandar leher
Wah.. Happy sangat ada orang jaga kete kiter
Hahaha
Kete ni aku anggap milik kami berdua da
Kan da cakap awal-awal
Sharing is Sexy...
Wakaka..

Pada kaum lelaki
Tekadkan cita-cita kumpul harta sendiri sebelum kawen
Hakhakhak

Pasni Asrol Mania nak beli lot kedai plak
Bukan umah
Ekekekekeke...
Lau umah susah nak bukak bisnes
Lau kedai leh bukak bisnes
Takda umah, leh tido lam kedai
Haha

Macam nak bawak kete ni untuk berniaga kat pasar malam jerk
Boleh?
Kene carik lobang bisnes ni
Sebelum ni naik motor mungkin susah sikit kot
Skang boleh la isi barag sikit2