Labels

Sunday, January 31, 2010

My eve meal set

Sharing is Caring
Wah.. Lama x pekena KFC. Rini cam ketagih sangat². OTW gi tadi, benti kat traffic light kira² stgh km dari umah, tnampak la sorg mamat india nih ngan exzos motor dia sparuh.. Pelik ngan motor dia.. Ramai jugak la yang prasan motor dia tuh.. Ramai pulak yang bagi perhatian kat dia masa dia blah.. Hahaha.. Aku lak cam biasa la, kat mana jerk, nak laju dari orang bawak motor.. Niat lam hati nak beli snack plate jerk kat KFC tuh, sampai sana jerk, aku nampak nasi ayam dia cam best.. Cam biasa, aku mest la beli skali cheezy wedges skali.. Hehe..
 
Nasi Ayam + Cheezy Wedges + Revive
Pergh.. tersandar aku kat sofa tadi.. hehe.. Nasib bek leh makan sebab sampai je umah tadi, motor tergelincir time aku brek mengejut nak parking bawah tangga.. Rezki aku lagi la nih.. Alhamdulillah.. Pape pon, aku masih lagi ingat pada orang kat Haiti yang perlukan bantuan.. 

 
  
  
Mana tabung yang korang jumpa, korang derma lah untuk diorang.. Kita hidup senang lenang, kongsi la sedikit kesenangan tu dengan mereka yang susah.. Huhu..

Apa aku shopping rini?

Sharing is Caring
Erm.. Pagi tadi ada gak la kuar nak beli kasut.. Tapi bli jugak benda lain. Untuk hilangkan bosan, aku beli la
 
Tada.. CD Avatar The Game..
Tapi xleh main la.. Grafik canggih terlajak.. Berat pc aku di buatmyer.. Aduyai.. Cam nyesal pon ada beli.. Hahaha.. Ada lagi..

Lipton vs Boh
Huhu.. 2 2 cam best. Lipton teh susu perisa coklat ngan Boh teh hijau perisa limau (ala² limau nipis).. Sume tu nak bawak pi opis.. Huhu.. Bangkitkan semangat kerja.. Hakhakhak..

Transformasi bila aku da bosan

Sharing is Caring
Time ngah² bosan ni la cam nak wat perkara lama yang aku tinggal.. Hahaha.. So, inilah jadinya..


Tengok.. Page baru blog aku..
Harap², bukan hangat² tahi ayam jerk ngan blog nih.. Wakaka..