Labels

Thursday, February 25, 2010

Second Celebration Chinese New Year

Kerja.. Kerja.. Kerja.. Means i need some time to ease my mind.. Betol tu, jangan kerah sangat otak wat kerja over limit, kadang² kene amik masa untuk rehatkan minda. Baru la kerja lebih produktif.. Haha.. Rini aku dan B..F...Forever aku jenjalan area Sunway untuk suka². Berdua jerk? Actually malas nak kuar ramai², banyak kepala nih, susah plak nak wat keputusan. Sorang cakap nak pegi sana, sorang cakap nak pegi sini, yang lain cakap nak pegi situ.. Aiyok.. Bek kuar berdua jerk.. Kene plak terpakai baju sama kolor.. Hakhakhak.. Breakfast kat A&W Sunway Pyramid.


Mengadap breakfast yang tak seberapa..Ekeke.. Sebelum tu da pegi makan kat kedai mamak.. Ni pon baru jerk lepas main game sementara tunggu masuk TGV tengok Niyang Rapik..
Jalan cerita agak menarik la.. Tapi ada la sket beberapa kesilapan.. Contohnya, yang paling aku xleh blah, time diorang OTW nak ke Niyang Rapik semula, diorang singgah la kejap untuk bermalam. Apa yang lawaknya, masak megi pon amik masa yang lama, dari petang yang cerah tue, sampai malam yang gelap. Aku rendam megi 15minit pon da kembang semangkuk. Hurm.. Korang tengok la sendiri camne yerk..

Lepas tengok wayang, kami ke Sunway Lagoon Wildlife. Tak rancang sebenarnya, so, tak prepare la baju nak basah², sebab tu pegi Wildlife Single Package jerk..

Explorer.. Hahaha..


Penat da berjalan, kami singgah la kat Pizza Hut Sunway Piramid.. Lama tak gi makan kat Pizza Hut. Teringin sangat² sebab time tue dahaga + penat.

 
 

Bila sume da kekenyangan.. Pe lagi.. Dwet pon da abes banyak da.. Balik ler.. Hahaha... Tapi sempat la bergambar kenangan sempena Hari Raya Cina.. Cakap Second Celebration Chinese New Year..

Terima kasih kerana membaca Sila ke untuk info menarik

5 comments:

  1. statement brani mati ke bro? BFF? boyfriend forever?? WAT THE....

    ReplyDelete
  2. statement part mn tue lim...? hahaha... Best Friend bleh, Boy Friend pon bleh gak... 2 2 tue kn kwn laki... huhuhu... bkn lovely friend.. hakhakhak....

    ReplyDelete
  3. "boy friend" kah? lupa lak ko kan gay...


























    gay = gembira

    ReplyDelete
  4. hahaha.. aku gay ngan sume org.. gay bila ngan laki n ppuan... sama la cm ko.. kn?
















    di igtkn.. gay = happy

    ReplyDelete
  5. siot je tiru aku nya cara =P

    ReplyDelete