Labels

Friday, April 30, 2010

Geng Mereng

Sape la yang mereng masuk geng mereng nih.. Hakhakhak... Actually geng ni tertubuh secara x sengaja kat opis.. Semuanya declare secara x sengaja kat skype..

Citernye macam ni...
kitorg ada la group sdiri nak bagi adiah besday kat kawan, mulanya biasa2 jerk.. tapi bila da bagi sorg, yang lain2 kne bagi jugak la.. hehe.. pastu kitorg bukak la 1 room kat skype untuk bincang nak bagi hadiah kat sorg dari pada kitorg. Bila da selesai bagi hadiah, kami pon add la budak tuh balik masuk room.. Lepas tu, ape2 hal kitorg sembang situ jerk la.. Hehe..Ngumpat la, bincang sal kije la, ape2 jerk la.. Semua ada sampai hal2 lam selimut kew, lam kain kew, smua ada.. x tapis langsung.. Haha..

Lepas tu, geng ni di beri nama 'Geng Kiter'.. Sebab kite2 jerk kan.. da banyak sangat room yang bukak nak bincang besday yg tu la, yg ni la.. Tapi kitorg stay lagi ngan room satu ni.. So, maklum la, budak2 pra-matang sume, ada yang da kawen, ada laki n ada ppuan, da cakap pon x bertapis, kadang2 kitorg lam room tu giler sangat2.. So, kitorg duk cakap la mereng2.. Pastu trus tlekat nama 'Geng Mereng'.. Hehe..

Ahli²nya adalah:
  1. Asrol
  2. Halim
  3. Ajoi
  4. Yusri
  5. Dayang
  6. Shiela
  7. Linda
  8. Mubina
  9. Liyana
  10. Sakinah
  11. Zaniza
Terima kasih kerana membaca Sila ke untuk info menarik

2 comments:

  1. aku pun tak sengaja mendapat title GM tak bertauliah..

    ReplyDelete